start     kunstenaars     artotheek      projecten      exposities      contact    route    nieuws     

WORKSHOPS.

 

Er is een gevarieerd aanbod van workshops op Atelier de Haagse School. Het tekenen van een portret, het aanleren van een techniek of een workshop op maat behoren tot de mogelijkheden. Onder leiding van kunstenaars en begeleiding van Atelier de Haagse School kunnen groepen inspiratie opdoen en zich bekwamen in diverse vaktechnieken.

 

OPDRACHTEN

 

Atelier de Haagse School werkt ook in opdracht.

Voorbeelden zijn een schilderij of tekening over een specifiek onderwerp of voor een speciale ruimte, een ontwerp voor een orginele kerstkaart of geboortekaartje. Ook hebben de deelnemers al verschillende wandschilderingen in de stad gemaakt, zoals de ‘’haagse groetjes’’op de bouwmuur van de nieuwbouw van het Min. Van WVC en de schilderijen op de wand bij de nieuwbouw van het ‘’strijkijzer’’.

Recent  heeft Atelier de Haagse School drie ontwerpen voor een relatiegeschenk voor de Raad van State gemaakt. Joan Dinsbach heeft een lijntekening gemaakt voor een keramiek doosje wat uitgevoerd is in in Delfts Blauw en Fred Bettenhausen heeft een ontwerp voor een vaas geschilderd. Hans Kuiper heeft een schilderij vervaardigd van de achterkant van het gebouw van de Raad van State. Mensen die afscheid nemen van de Raad van State zullen deze prent als afscheidscadeau ontvangen.